

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
MamaMiesje schreef:Ik ga morgen deze vulling proberen:
Witte-chocolade-yoghurtvulling
Ingrediënten
◦125 gr roomkaas, zacht
◦60 gwitte chocolade gesmolten (au bain marie of in de magnetron)
◦2 eetl gewone of vanille yoghurt
Werkwijze
◦Klop de roomkaas in een kommetje licht en romig
◦Voeg de chocolade en yoghurt toe
◦Mix nog 5 min. glad en luchtig
En dat dan samen met een mengeling van kersenjam en sinaasappelmarmelade
Ashleey_ schreef:MamaMiesje schreef:Ik ga morgen deze vulling proberen:
Witte-chocolade-yoghurtvulling
Ingrediënten
◦125 gr roomkaas, zacht
◦60 gwitte chocolade gesmolten (au bain marie of in de magnetron)
◦2 eetl gewone of vanille yoghurt
Werkwijze
◦Klop de roomkaas in een kommetje licht en romig
◦Voeg de chocolade en yoghurt toe
◦Mix nog 5 min. glad en luchtig
En dat dan samen met een mengeling van kersenjam en sinaasappelmarmelade
oeeehhh die ga ik ook proberen
Lindas2 schreef:@ Chernique: Moest wel een klein beetje lachen toen ik je taartje zagWas het nog wel lekker?
En heeft iemand een idee of een marspein puzzelplaatje op een taart met ganache kan??
MamaMiesje schreef:Nouja, we proeven het morgen wel
edit: anders gooien we er wel een scheut drank door