d0nnaa_dan schreef:Oooh, die millionaire's shortbread ziet er heerlijk uit! Woensdag maar eens uitproberen!
Ik denk dat je wel chocolade nodig hebt met een hoog cacao-gehalte (betere kwaliteit) of maakt dat niet uit voor het smelten & de smaak?
En ik snap dat met de gecondenseerde melk niet helemaal, hoe krijg je dit voor elkaar? Een beker melk met een dekseltje erop in de magnetron doen?
Yasmine, misschien wil je jouw recept voor chocolademousse hier posten?Of staat hij er al en heb ik erover heen gekeken?
Het maakt niet uit welke chocolade je gebruikt, maar net welke je lekker vind!

Ik zou wel iets meer chocolade gebruiken dan in het recept staat, dat komt toch beter uit!

Je koopt een blikje gecondenseerde melk, die maak je open en dit doe je in een pannetje met de overige ingredienten voor de karamel. Dit verhit je totdat je dikke karamel heb en dat giet je over de bodem heen en laat je afkoelen
