Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
SaNNeS88 schreef:zou dit wat zijn voor die bokkenpootjesvulling enzo?
http://www.lidl.nl/cps/rde/xchg/SID-DB5 ... _10612.htm
SRG schreef:Ik sla mn bokkepootjes altijd fijn met een hamer (bokkepootjes in een schone theedoek). Lekker ff je frustratie eruit slaan
SaNNeS88 schreef:zou dit wat zijn voor die bokkenpootjesvulling enzo?
http://www.lidl.nl/cps/rde/xchg/SID-DB5 ... _10612.htm
Citaat:1 x FunCakes Mix voor Amandel Wonder Cake 400gr. (AKTIE) 6.00% € 0,00
1 x Wilton Decorating Tip #129 Dropflower 19.00% € 2,50
1 x Pettinice Extra Wit rolfondant, 1 kg. 6.00% € 6,50
1 x FMM Daphne SMALL cutter 19.00% € 1,50
1 x RegalIce rolfondant 250 gr. Jet Black 6.00% € 2,75
2 x Taartkartons zilver/goud ROND 26cm, 3 st. 19.00% € 3,90
1 x RegalIce rolfondant 250 gr. Poppy Red 6.00% € 2,75
1 x Wilton Icing Color Kit 'Primary' 4x14gr. 6.00% € 6,95
wereld schreef:Ik kijk telkens met bewondering hoe jullie de biscout zo betjes doorgesneden krijgen..
Ik heb een taartsnijder, ik snijd eerst de taart rondom in en dan trek ik de snijder erdoor, maar de biscout lijkt wel te luchtig,in het midden trekt hij hele vlokken mee, dus word het helemaal hobbelig binnenin..
Wat doe ik fout?
Polivy schreef:Wat is de gangbare warmte bij het bakken van biscuit denken jullie?
benangelique schreef:sanne, de eerste aanschaf is altijd het duurst. daarna kan je steeds een kleinere bestelling doen.
ik heb nu ook nog voor 150 euro op het verlanglijstje staan, maar ben volgende maand jarig en stuur dat lijstje dus door!
wbt puzzelplaatjes; 1 tekening als origineel behouden en 1 tekening in stukken knippen en idd op het marsepein leggen om uit te snijden.