we hebben er ooit pad Thai met stoofvlees friet gegeten 
Zo beginnen we dan met een echte Vlaamse borrelplank met kaas en rauwe ham en salami en zo met daarnaast zelfgemaakte loempia’s. Alles komt in hoeveelheden die mijn metrisch systeem wat te boven gaan: zo waren er voor mij alleen 35 vegetarische loempiaatjes gemaakt en al gebakken
ze had wel geluisterd toen ik zei dat ze echt niet meer zoveel mocht maken. De vorige keer had ze last minute met haar schoonmama er 70 gemaakt
op voorhand niet eten is de boodschap 
Nu hadden we als hoofd: rijst met kip pittig, bami, tofu met ei in anijssaus, groenten gewokt, vogelnestjes, champignonsaus, en frietjes
met sambal, tabasco en mayonaise 
Ik had nog een restje van de tofu met ei en heb die opgebakken met vega Zwan worstjes, rijst en erwtjes (en worteltjes, het verkeerde blikje opengetrokken
). Erg lekker!







eet echt zo een bakje weg.
