Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Wendy schreef:Ik kom ook even binnen vallen...
Een heel makkelijke manier om hangop te maken is met een losse koffiefilter, zo een die je op de kan kunt zetten om er water op te schenken. Papieren filter erin, joghurt erin, bakje eronder en in de koelkast. De volgende ochtend kun je het zo uit het filter halen.
Kun je havermout eigenlijk ook ongekookt/ongeweekt eten? Als een soort muesli zeg maar?


. Ga vanavond maar is het eea breien 
Vind ik de allerlekkerste.Yv_ schreef:Ojee, ik zit net op die verpakking te kijken van die havermout uit de natuurwinkel en het blijkt dat ik havervlokken heb meegenomen. Slimme ik.
Staat niks op die verpakking, alleen kooktijd 30 minuten, naweltijd 10 minuten.
Zou ik dit ook met amandelmelk kunnen doen? Zelfde als zeg maar die van de ES?
Deze is het, misschien zegt het plaatje meer dan de handige uitleg van mij
Soms laat ik de appel eerst in de (rijst)melk/water koken tot ie een beetje zacht is (tip uit dit topic!) en voeg ik dan de havermout toe, soms voeg ik de appel halverwege toe en soms pas helemaal op het einde - maar net waar ik die dag zin in heb. Ik vind het heerlijk, lekker friszoet 