Dun laagje jam lijkt me niks, biscuit smaakt toch nergens naar? Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Zonnetje81 schreef:Oh je hebt maar 1 laagje er tussen. Hoe had je dat gemaakt die slagroommousse?
.
.
Zonnetje81 schreef:Maar of je 2x dik of 4x dun doet...komt toch op hetzelfde neer?



of gaat dat wel met zo'n taart eten?
beter voor de lijn ook.
Het viel me echt mee hoe strak ik dat kreeg eerlijk gezegd.
Nathalie schreef:Ja, heerlijk. Kreeg ook veel complimentjes, heel leuk!
Er zitten trouwens ook van die stempel-sterren in, dat zijn geen deuken in t fondant ofzo.Het viel me echt mee hoe strak ik dat kreeg eerlijk gezegd.
maar het lag er zo op en toch redelijk strak gekregen.
dus op naar de volgende
Allemaal mama's met kindjes even oud als mijn zoon, zijn met z'n 8-en.
Trots dat hij was!