Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
asjemenou schreef:Exodus schreef:Kun je dan met alleen 6 eieren en 180 gram meel (met meel bedoel jij dan bloem toch?) en 180 gram suiker ook biscuit maken? Geen zout en maizena etc?
Ja, dat kan gewoon.
Heb er nog nooit zout en maizena doorgedaan.
Waarom doen jullie dat eigenlijk?
Tinkelbell schreef:Ik vind hem ook niet lelijk hoor!
Het is vandaag officiele rampen dag. BC wil niet, laten we dan maar hier officieel omroepen dat BC met light boter niet wil.
EN TOEN. Vriendjelief is gisteren met de rubbers bezig geweest van de vaatwasser, eruit gehald en erop nieuw in, schoongemaakt ofzo. Ik kom er na een half uur achter dat ik een zwembad in de keuken heb?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mayo schreef:Anders leg je de vlekjes in? Dus gaatje maken en weer vlak volproppen met zwart?
astriidj schreef:Wat zijn de voor/nadelen van een bakvorm t.o.v. van een springvorm? Ik heb tot nu toe altijd gewoon een springvorm gebruikt, maar misschien is een bakvorm wel veel fijner..