Mandyy schreef:Gisterenavond weer eens uit eten geweest.
Van twee rondes foto’s gemaakt:
[ [url=m/vv80So.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/XXzJcM.jpg]Afbeelding[/url] ]
Zusje


Maar… mislukte appelcake

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Suliko schreef:Smaak is denk ik wel wat anders, structuur zal wel hetzelfde zijn. Beetje crunchy, maar ook een beetje taai. Ik was altijd erg fan van de honey puffs vroeger en dit doet me daaraan denken maar dan zonder het hoge suikergehalte![]()
In de speldvariant zit ook nog best wat eiwitten (16g/100).
Suliko schreef:thequeensmum schreef:[quote="Lay_D"
Is gepofte speld een beetje vergelijkbaar qua smaak/structuur als gepofte rijst?
[/quote
Moet je echt niet aan beginnen. Ten eerste mislukt dat poffen sowieso en blijft het vreselijk scherp. Niet doen dus
Gepofte speld kan je gewoon in de supermarkt kopen hoor