Shish kebab gemaakt van beyond mince naar een recept uit het Turkse kookboek dat Gaucho ook heeft. Was overheerlijk weer, ik maakte het vroeger ook wel eens toen ik nog wel vlees at, maar dit was zeker een waardige opvolger

Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Boras schreef:Kunnen jullie dat Turkse kookboek nog een keer noemen, Ine23 of Gaucho?
Zie er namelijk heerlijk uit hierboven![]()
Heet dan dan "gehackt" of zoiets en bedoel je Beyond Meat of zoiets, Ine23?
Ik ben ook benieuwd, Pien





met gemberrijst, snijbonen, oesterzwam gebakken in sojasaus, komkommer, koolrabi, avocado, mango, zeekraal, gefermenteerde bietjes, zeewier snippers, koriander en lente-uit met een dressing van sojasaus, geroosterde sesamolie, limoen en agave.
