Geen rollade vandaag doordat we bij de marathon zijn wezen kijken. Snel een pizzeria ingedoken en lamsvlees, gebakken aardappels, salade en een broodje gegeten
Zaterdagavond thuis een pannenkoek, en zondag uit eten voor de verandering... een pannenkoek!! Gisteren bruine bonen met spekjes salade en appelmoes en vanavond weet ik nog niet.
Gister heb ik hachee gemaakt met aardappelpuree en rode kool Vanavond aardappeltjes, paprika, ui en tomaat met knoflook uit de oven met ik denk witlofsalade en een schnitzel.
Dat ziet er heerlijk uit Toad. Heb het recept opgeslagen. Eet je daar dan nog wat bij aan aardappels of rijst? Of is dit voldoende?
We hadden er nog gebakken verse aardappeltjes bij gegeten en kip. Maar dat was wel een beetje teveel van het goede! Ik vind vlees alleen erbij zat. Je kunt er zelfs een pastamaaltijd van maken door gewoon pasta door het gerecht heen te doen. Het was erg lekker!