Volgens mij doen meer het met een mixer dan met een keukenmachine.
MamaMiesje
Berichten: 18106
Geregistreerd: 21-04-04
Geplaatst: 10-01-10 20:59
Ik heb ook steeds gewoon een mixer gebruikt hoor, maar die is al ruim 10 jaar oud en staat wel een beetje op het punt van overlijden. Dan wil ik ook wel graag zo'n mixer die je niet vast hoeft te houden; dan kan je dat ding rustig laten mixen, terwijl je zelf al verder kan met andere dingen En vaak zijn ze ook wat beter bestand tegen flinke massa's/langdurig/veel mixen.
Ik lees al een tijdje mee en wil nu toch ook eens beginnen met taarten bakken. Is zo'n boltaartje het makkelijkste om mee te beginnen om zouden jullie toch met iets anders beginnen?
sorry dat ik binnen kom vallen ik ben ook erg geintereseerd in taarten enzo maken.. wil heel graag mijn eerste resultaat showen (niet geweldig maar ben toch trots )
wil hier graag ideeen opdoen
romy_b
Berichten: 1374
Geregistreerd: 04-05-07
Geplaatst: 10-01-10 21:16
en ook ik lees al een tijdje mee, en nu vind ik het heeeeel knap wat jullie doen. heb vandaag een poging gedaan en het was echt een misbaksel als ik dit zie, even wat vraagjes, ik had marsepein en het scheurde steeds kon het niet mooi uitrollen en een mooie egale kleur lukte ook niet echt.. kan het zijn dat ik gewoon hele slechte marsepijn heb, had die van de ikea. ik heb ook nog een pot fondant gekocht, van de sligro en kapselmix. zou het hier beter mee moeten gaan?
wil zo graag iets bestellen, maar kom gelijk al op 40 euro haha, omdat ik helemaal niets heb.. en in een maand waarin er geen werk voor me is, is 40 euro toch best een hoop nouja, misschien doe ik het wel gewoon..
Ethelate
Berichten: 21138
Geregistreerd: 02-10-01
Geplaatst: 10-01-10 22:36
Ik heb ook maar een hele kleine keuken (2 kastjes met werkblad, verder een spoelbak en een kookplaat qua oppervlakte) en gebruik dus ook mijn eethoek voor het versieren.
Het is gewoon niet bij te houden zo snel als het gaat Maar zag een paar pagina's terug een hele leuke zwembad-taart Erg leuk idee!
Dit weekend alleen negerzoenen versiert, ging beter dan ik had verwacht en de reacties waren erg grappig
En ik mix met een heel oud handmixertje van mijn oma gekregen waar je vonken ziet als je van stand verwisselt..
Ik kijk telkens met bewondering hoe jullie de biscout zo betjes doorgesneden krijgen.. Ik heb een taartsnijder, ik snijd eerst de taart rondom in en dan trek ik de snijder erdoor, maar de biscout lijkt wel te luchtig,in het midden trekt hij hele vlokken mee, dus word het helemaal hobbelig binnenin.. Wat doe ik fout?