Wij hadden vrij laat ergens geluncht, dus heb even simpele flammkuchen gemaakt.
Een gewone (met ui en spek) en een met parmaham, parmezaanse kaas en ui.

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Drunksheep schreef:Het is echt supersimpel!
Patat in de airfryer, vegan shoarma van de Jumbo en/of vegan kipshoarma van de Vegetarische Slager bakken en de rode ui, bosui, radicchio en rode peper fijn snijden. Gebakken uitjes kun je zelf maken of kant en klaar kopen.
Voor de knoflooksaus bak ik 4 fijngesneden teentjes knoflook zo'n twee minuten in olijfolie. Ik meng 4 eetlepels Mayolijn met 6/7 eetlepels Alpro Mild & Creamy ongezoet, en daar gooi ik de gebakken knoflook bij. Daarnaast nog bieslook, zout en peper naar smaak erdoorheen en klaar is Kees.
En dan gewoon alles lekker in laagjes opbouwen