Hij staat nu af te koelen op een rooster.

Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Resistance schreef:Voor het eerst sinds tijden net even een supermarktboterham op omdat we net niet uitkwamen met het brood. Dat smaakt dan eigenlijk gewoon helemaal nergens meer naar.
Voordeel daarvan is dat het niet hoeft te rijzen, hoera! Dus mixen, vormen en in de oven. Alleen.. het recept vraagt om 'witte meel' maar dat kon ik écht niet vinden in de AH
Dus heb maar een pak tarwebloem mee gegrist. Zou ik het daar ook mee kunnen maken? Of moet ik echt even langs de molen voor witte meel?
Maar mooi! Dan ga ik het gewoon met mijn gekochte tarwebloem maken
Ze zien er super uit, aantal zijn alleen gebarsten aan de bovenkant. Denk dat de buitenkant toch een beetje te droog was. 
Sicayes schreef:Vandaag voor het eerst zelf pitabroodjes gemaakt. Belachelijk makkelijk eigenlijk en vrij snel.. ik ga dus echt niet meer van die afbakzooi halen
[ [url=m/BiGfSO.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/tAOqLV.jpg]Afbeelding[/url] ]
ik moet ze alleen nog even iets platter maken voor ze de oven in gaan. Maar qua smaak echt perfect.
Hoe waren je broodjes Lena?

ze hebben die vorm omdat we ze in rijsmandjes doen.