Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

(zitten ook dingen voor een collega bij, vet gedrukt)
spatter schreef:ik heb mijn eerste marsepijntaartje gemaakt
ik had geen kleurstof dus heb wat kleur aangebracht met kinderkoekenkleurstof wat we nog in huis hadden
het is chocolade cake met een laagje bebogeen(vond ik achteraf minder lekker in combinatie met de marsepijn) van 18 cm
marsepijn komt bij de sligro vandaan en ik vond het erg makkelijk werken
blaadjes van de roosjes zijn iets te dik, sliertjes komen uit de knoflookpers
[img]http://i3.photobucket.com/albums/y53/itvijn/P21700061.jpg[ /img]
[img]http://i3.photobucket.com/albums/y53/itvijn/P21700021.jpg[ /img]
) en heb er sindsdien geen échte botersmaak meer aan. Gewoon lekker 'fris'
Al moet ik wel zeggen dat ik tegenwoordig haast altijd wel een smaakje er doorheen heb zitten, kan ook goed schelen