
De wraprestjes verander je met kaneelsuiker, wat olie en een hete oven in krokante koekjes
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Liezel1 schreef:Tsaziki maak ik ook vaak in de zomer.
Heel simpel:
Komkommer raspen en uitknijpen (vocht eruit) en mengen door Griekse yoghurt.
Knoflook naar smaak persen en toevoegen en zout en peper, klaar!!
Ik doe ook wat zout en witte wijnazijn (1 eetlepel ongeveer) over de komkommer en laat het even staan voor het uitknijpen, dan komt er meer vocht uit. En door de yoghurt doe ik dus nog 2 eetlepels witte wijnazijn en 3 eetlepels olijfolie per ongeveer 300-400 gram Griekse yoghurt. pien_2010 schreef:Suliko hoe maak jij tzatziki?
Hier kant en klaar baskische groenten gekocht uit de vriezer en zelf spekjes en frietjes erbij gedaan
[ [url=m/WVapeJ.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/Xkftrk.jpg]Afbeelding[/url] ]
), restje tzatziki en tortilla chips.
Maflinger_S schreef:@Steefz: kan je een iets preciezere uitleg geven over hoe je van de restjes wraps krokante koekjes maakt?

