We krijgen een 4 gangenmenu op de vereniging bij het etiquettediner, voor het gala van zaterdag Vooraf een broodje Als voorgerecht soep Het hoofdgerecht bestaat uit kip, aardappels en seizoensgroente Het toetje wordt een vers gebakken plakje cake
Wat ze precies met de ingredienten gaan doen weet ik nog niet.
Ik heb geen idee. Gaan bij m'n ouders eten en m'n moeder maakt macaroni. Maar wat ze niet weet is dat zij helemaal niet thuis eet met haar vader, maar dat we een restaurant hebben gereserveerd voor ze vanavond (zijn 25 jaar getrouwd vandaag). Dus geen idee wat wij dan eten, misschien dat ik dan gewoon macaroni maak.
Japanse pannenkoeken? Klinkt lekker... nooit van gehoord
Ziviaantje
Berichten: 723
Geregistreerd: 13-06-11
Woonplaats: Culemborg
Geplaatst: 24-04-12 10:42
Gisterenavond vis in mosterd dille marinade, gebakken aardappeltjes in schil, vriendlief kreeg broccoli met kerriesaus, vind ik zelf vreselijk vies, dus ik at er wortels bij