- Gekookte rode bietjes (zelf koken
) in blokjes- Risotto
- Witte wijn
- Groentenbouillon
- Geitenkaas (van die zachte brokkelende, feta zou ook gaan maar die zachte is lekkerder)
- Walnoten
- Pijnboompitten
- Ui (zacht gefruit)
- Knoflook (idem)
- Tijm
- Rucola
Risottorijst lichtjes 'fruiten' in olie, afblussen met witte wijn, koken in groentenbouillon (langzaam toevoegen).
Walnoten en pijnboompitten even roosteren.
Alles door elkaar mikken, smullen

En er zijn vast nog variaties op 't internet

*Even juichen, m'n boba thee is gelukt. In de toko hadden ze zelfs gecondenseerde kokosmelk. Jeminee, daar moet ik echt vaker iets mee doen. Lekkeeerrrr

als iemand daar nog een lekker recept mee kent sta ik er wel voor open, maar mijn ervaringen met spruitjes zijn niet heel positief tot nu toe..
of nog niet binnen of uitverkocht, kaartje is er wel..

Ben zo benieuwd. Biefstuk was altijd mijn favoriete vlees, en hoe roder hoe beter inderdaad.
Beterschap!

en ze vroegen of het oké was om gemengd te barbecuen of dat ik liever eerst mijn veganistische dingen wilde, dat vond ik een hele lieve gedachte maar zo strikt ben ik ook weer niet