Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
en er is vanavond een deel gebruikt in de “kip” tandoori
Dat lijkt me nu ook leuk om te maken!!
in bouillon wordt het een tikje slijmerig en taai...
) 
Maar ik was ongeduldig dus wilde niet wachten met proeven
wie gaat het proberen? (Ik ga van de week eens beef teryaki maken ofzo)
ben zo benieuwd!

Dus ik heb een missie
)
En de balsamico maakt het echt bijzonder!
En rode biet lust mijn vriend niet, behalve als het in de couscous salade zit. Asperges maak ik het liefst soep van. Al zijn de groene ook gewoon gestoomd of gekookt erg lekker.
mar_fay schreef:Oooh dat klinkt echt heerlijk![]()
Ik denk wel dat het nog te hoog gegrepen is. 'Rode biet is niet lekker want dat smaakt naar rode kool.'![]()
Verder is ie fantastisch hoor![]()
Heb je wel eens rode bieten risotto op? Dat is ook echt goddelijk. Ik maak het met walnoot, pijnboompit en geitenkaas, maar sowieso dat je het vegan ook lekker kunt maken.
)