, zou je 'm misschien willen pb-en of gewoon in het topic zetten? Ben benieuwd
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
, zou je 'm misschien willen pb-en of gewoon in het topic zetten? Ben benieuwd
NieneWiep schreef:Lisette, die 600 gram is ook voor een grote hoeveelheid marshmellows, voor een ronde taart van 26 cm. Dus voor zo'n klein bolletje heb je idd veel minder nodig.


Dan doe ik er een vulling in die niet gekoeld hoeft te worden

Avelienvd schreef:Nou ik heb een bestelling gemaakt bij die taartenshop.
Kilo marsepein, kleurstof, plungercutter en een mix voor botercreme.
Dus ben benieuwd, ga van de week even een keer bakken.
)


Lizz schreef:Ik heb ook een bestelling geplaatst
Wat ik mij nog afvroeg en dit ben ik volgens mij niet tegen gekomen in het topic, wat doe je met de marsepein die je over hebt als de bol hebt bedekt? Kan je dit nog bewaren (voor volgende keer), of is dit niet mogelijk?




NieneWiep schreef:In een stevige plastic zak doen, en er op los slaan met de deegroller.
Niet té fijn want dan proef je ze niet meer.
De bastogne koekjes gaan dan in de theedoek, maar kan ook in de staafmixer
Maar nu moeten het stukjes blijven, dan kan je het beter zelf doen.
