. Verder zou ik die rand wat minder hoog doen, vooral ook omdat hij door de onderliggende plooien van die zichtbare "vouwen" krijgt. Ik hoop niet dat je het erg vind dat ik er wat commentaar op geef
. Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
. Verder zou ik die rand wat minder hoog doen, vooral ook omdat hij door de onderliggende plooien van die zichtbare "vouwen" krijgt. Ik hoop niet dat je het erg vind dat ik er wat commentaar op geef
.
...
.. En gelukkig hoeven die niet met biscuitdeeg
..
.. Toen later moest er zout, maizena en bloem bij. Toen 45 minuten in de oven op 185 graden. Maar het rees niet helemaal niks, maar hij was ook nog niet gaar van onder dus er is in de voorbereiding iets mis gegaan.
). mememe schreef:Uuhm ik moest 5 eieren, suiker , en vanillesuiker in een kom mengen en 10 minuten kloppen. En de kom moest in een bak met heet water staan. Dat had ik dus gedaan maar gedurende 10 minuten heb ik geen veranderingen gezien, dus uiteindelijk een kwartier staan kloppen en toen de mixer maar gepakt. Ook dit hielp niet het wilde niet dik worden. waarschijnlijk dus teveel ei en te weinig suiker, terwijl ik goed geklopt en precies lang genoeg alles had gedaan.
Ik had losse ingredienten en een recept van internet, omdat ik de mix niet meer kon bestellen voor vandaag..
Maar dat is misschien wel handiger voor een volgende keer..
Mislukt nooit!! 
milou123 schreef:mememe schreef:Uuhm ik moest 5 eieren, suiker , en vanillesuiker in een kom mengen en 10 minuten kloppen. En de kom moest in een bak met heet water staan. Dat had ik dus gedaan maar gedurende 10 minuten heb ik geen veranderingen gezien, dus uiteindelijk een kwartier staan kloppen en toen de mixer maar gepakt. Ook dit hielp niet het wilde niet dik worden. waarschijnlijk dus teveel ei en te weinig suiker, terwijl ik goed geklopt en precies lang genoeg alles had gedaan.
Ik had losse ingredienten en een recept van internet, omdat ik de mix niet meer kon bestellen voor vandaag..
Maar dat is misschien wel handiger voor een volgende keer..
Dat recept gebruik ik altijd.Mislukt nooit!!
Maar ik pak wel direct de mixer, klop nooit want daarmee krijg ik echt niet hetzelfde voor elkaar.
Zou het dus gewoon nog een keer doen, maar dan direct mixen.
(En erna de bloem en maizena er doorheen spatelen. )
.. Oké.. dan pak ik ook de volgende keer gelijk de mixer, maar doen jullie de eieren dan eerst ook in warm water of dat niet??
.
. dancertje schreef:Even een vraag he heeft een van jullie al eens een gluten vrije taart gebakken?
ik heb wel een receptje gevonden voor de taart
http://communities.zeelandnet.nl/data/g ... page=45039
maar weet een van jullie of ze wel gewoon fondant mogen?
moet er nog contact over hebben met desbetreffende klant maar dacht misschien hebben jullie wat tips voor mij.
de gewone biscuit mix van Fun Cakes die mag volgens mij niet he?
Rinske schreef:Leuk! Die rozen zijn mooi, lijken wel op pioenrozen.
Ik vind alleen een bekleed onderbord altijd wat netter staan, maar dat is persoonlijke smaak.

Hij was alleen zo goed gelukt, dat ik hem cadeau heb gedaan

Vanaf januari gaat het in
woldhoeve schreef:Wij hebben ons vandaag in laten schrijven bij Kvk. We kregen het best druk met de workshops dus hebben nu besloten legaal te gaanVanaf januari gaat het in
Gefeliciteerd!
) .
...