op te pakken is

Zal wel een heel gepriegel worden om de zwarte lijntjes om de abraham te doen

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Rinske schreef:Ik zou bij de melkchocolade nog wat slagroom doen, zodat het niet kneiterhard wordt, maar snijdbaar blijft. 125ml slagroom op 300 gram chocolade.
Charr_x schreef:Ik kan je proberen raad te geven hoe ik de mijne heb gedaan, maar voor mij was het ook de eerste keer!
Biggen had ik inderdaad een dag van te voren gemaakt, biscuit bakken, laten afkoelen, vullen (ik had chocolade botercreme 1:1, veel te zwaar (A) alle begin is moeilijk en afsmeren met botercreme (daarvoor is 1:1 wel goed, want is stevig en hart goed uit, ik had dan ook een duikje gemaakt van die botercreme om de rand, daarna 200gr chocola smelten is 200gr room, beetje af laten koelen, in het dijkje gieten, kittekats plakken (tegen de botercreme) en er een lint rond doen en in de koelkast :p volgende dag was alles mooi hard (chocola nog romig) en kon ook het lint er af.beetje choatisch, hoop dat je er iets aan hebt :p