Rinske schreef:Nou, het ligt toch echt aan de bakvorm volgens mij, heb nu een nieuwe grote gebakken en die is perfect.
Het is inderdaad de vorm. Bij mij mislukt ie oo steeds. Voor mij geen hema meer
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
benangelique schreef:Rinske schreef:Nou, het ligt toch echt aan de bakvorm volgens mij, heb nu een nieuwe grote gebakken en die is perfect.
Het is inderdaad de vorm. Bij mij mislukt ie oo steeds. Voor mij geen hema meer
Marietje_007 schreef:Trisca ook ik vind de kleur niets mis mee. Ziet er erg lekker uit is ie dat ook? ((mijn eerste taart was mooi maar super vies haha. Tweede gelukkig wel lekker)
trisca schreef:Marietje_007 schreef:Trisca ook ik vind de kleur niets mis mee. Ziet er erg lekker uit is ie dat ook? ((mijn eerste taart was mooi maar super vies haha. Tweede gelukkig wel lekker)
ojee nog niet geproeft..
Wat was de reden dat hij niet lekker was? Ik heb de vulling sinasappel/ citroen gemaakt. Hopenlijk is hij ook lekker. Denk dat hij er vanavond bij de koffie aangaat![]()
. Ik had een biscuitdeeg gemaakt op recept van mijn mama. Maar die was al te zoet. En de vulling was aardbeien en daar had ik ook even extra veel suiker ingedaan. Dan nog een dikke laag fondant en ja je tanden springen eruit 


).


Ik was helemaal blij, kwam onwijs goed omhoog etc. Alleen ik heb het er denk ik iets te lang in laten zitten. T is echt mega mega droog. Het kruimelde alle kanten op met snijden. Heb de losgevallen stukken gewoon vastgeplakt met botercreme
Taart zal niet echt lekker worden (lees, heb m gewoon weer netjes rond gemaakt met botercreme
) maar deze is gewoon even om te oefenen strakjes met t fondant
.
.
Ooit komt t goed
. Ik zou daar niet zo'n probleem mee hebben
. Maar ik ben botercreme verslaafd
. 
.
