Lunch. Broodje vegan tonijnsalade die ontzettend goed gelukt was (mrt de vuna van garden garmout).
Ontbijt/lunch. Broodje avocado-roomkaas dip met meer avocado en matcha.
Avondeten. Verse pasta met een groentesaus van aubergine, cherrytomaten, harissa, ui, kalamata olijven en kappertjes. Afgetopt met griekse yoghurt, basilicum en parmezaan. Echt een aanrader!
Zelf chocomel gemaakt
Pompoensoep.
Op werk, alles van de Korean Style burger excl het broodje (had al te veel tussendoor gesnackt )
Ontbijt/lunch. Roerei met tomaat en bleekselderij, kaki en matcha
marygoround
Berichten: 827
Geregistreerd: 24-04-11
Geplaatst: 03-12-22 10:49
Jij eet altijd zo lekker Heb je toevallig een recept van die pasta?
(Hoeveelheid pompoenblokjes op gevoel in verhouding tot het vlees want 800 gr is erg veel vind ik, Italianse kruiden vervang ik standaard door Provenciaalse kruiden, ik gebruik de blikjes tomatenblokjes garlic onion van Lidl graag).
@Boras, wij doen meestal een combinatie van rauwe cacao, cacaopoeder, suiker en kleine stukjes/schaafsel van een chocoladereep. Dat geeft voor mij een echt volle chocolademelk die niet te zoet en niet te bitter is. Alles mengen en verwarmen met (net niet tot koken laten komen) havermelk, kan ook met gewone melk uiteraard. Deze rauwe cacao gebruiken wij: