
Avondeten. Broodje stoofvlees met geroerbakte spitskool,ui,knoflook en een rucola melange met tomaatjes:
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly





Anthea schreef:Mag ik bij jou komen wonen
Ik marineer mijn vis graag, maar moet zeggen dat ik eigenlijk bijna alleen zalm zelf klaarmaak en dat werkt met wat meer smaken dan witvis. Ik vind eigenlijk alle vissoorten wel heel lekker met dille.
Leffroi schreef:Nog een probeerseltje. Stampot prei met zoete aardappels en gewone aardappels. Met daar doorheen gebakken champignons.dat laatste zou ik er niet nog een keer door doen, maar verder heerlijk. Met een visje er bij... maar ik ben geen visbakker blijkt keer op keer. Zat geen smaak aan. Iemand daar nog een tip voor?
[ [url=m/OUh4vq.jpg]Afbeelding[/url] ]

Gimme_Spurs schreef:[ [url=m/xzv1iG.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/hRml6W.jpg]Afbeelding[/url] ]
![]()
