Ik had laatst de karamel door de botercreme gedaan en dan is het echt veel lekkerder.

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Annemiekbram schreef:Hallo allemaal!
Ik volg al een tijdje jullie topic (ook het oude) en ik vind het er allemaal heel erg leuk uit zien!
Zelf maak ik geregeld 'standaart' taarten en cake's etc... maar ik zou ook wel eens een keer zoiets met marsepijn willen. Ik heb alleen geen idee waar ik zou moeten beginnen.
Is er ook ergens een workshop oid hiervoor?
Lijkt me erg leuk!
Nathalie1981 schreef:Ik heb net weer wat dingen besteld
Iemand trouwens ervaring met Patidess smaakstoffen? Ik heb appeltaart besteld en ga kijken hoe dit is als ik het door het beslag doe
Mayo schreef:Ik gebruik het regelmatig door de botercrème
MamaMiesje schreef:Die link die Odet gaf, dat heb ik vorige week gezien.
Het gaat over Franse banketbakkers die meedoen met een of andere zeer prestigieuze wedstrijd. Je moet echt top of the bill zijn om daar aan mee te mogen doen en dan daar ook je 'diploma' te halen. Echt ENORME kunstwerken van suiker (net handgeblazen glaswerk!) en natuurlijk de lekkerste, mooiste en knapste taartjes, toetjes etc. etc.
Was echt een spannende docu om naar te kijken