Gister een drukke dag gehad en daardoor is het me helemaal ontschoten
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

bak papier zou ik sowieso wel gebruiken dan
Maar voordat het echt zo ver is, mag ik graag recepten testen (dan wel in een iets kleinere hoeveelheid, haha!). Nu kwam ik onderstaand recept tegen. Bij de ingrediënten wordt banketbakkersroom genoemd, alleen vind ik die in het recept niet terug. Iemand een idee?
en dan dat dus onder de appel FuGeLiCu schreef:Wow, je kunt dan echt alle 3 de vormen vullen met 1 pak? Dan durf ik het wel te wagen met een half pak en 1 vorm van 20cm. Houd ik wat bodem en beslag over, vul ik wat muffinpapiertjes voor minitaartjes.
Set_Elkol schreef:Maf dat die niet meer benoemd wordt, die kan je door of onder de appels doen, erg lekker. Ook lekker is als je de gele room nog dunner maakt een er dan spijs door doeten dan dat dus onder de appel
nientje78 schreef:Nee,niet alle 3
deed meestal of de 2 kleintjes of die van 19 cm.
maar hield altijd wel ruim voldoende over voor wat extra's
), maar vanmiddag heb ik er eindelijk weer eens tijd voor.
Ik ga een witte chocolade cheesecake met limoen maken.
, heb wel net een quiche met geitenkaas, courgette, ui en prei gemaakt!
In de variatietip staat de beschrijving voor de limoen-versie.
, jammer dat hij smakeloos was!