Ik had het gecombineerd met fijne mie, paprika en courgette.
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Kinke schreef:Deze staat komende week op de planning, ben benieuwd
https://ashleywillems.nl/diner/heerlijk ... NWZ31oKrM4


pjer schreef:Ik ben dol op mexicaanse kip:
Ik doe altijd een laagje gesneden uien (niet te dun) onderin.
Kipfilet erop (meestal een kilo maar minder kan ook)
Taco kruiden erop (of fajita of enchilada, welke je maar lekker vind, gewoon zo'n zakje of 2 van de supermarkt)
dan de hele boel bedekken met 1 a 2 potjes salsa (ook uit het mexicaanse schap)
dat 8 - 10 uur laten pruttelen
dan de boel met 2 vorken door elkaar husselen en shredden en smullen maar.
Ik eet dit vaak in een tortilla wrap met sla en kaas of gewoon met rijst en sperciboontjes. en met 2 personen kun je hier 4 of 5 x van eten. De rest vries ik dus ook gewoon in porties in.


SaskiaB schreef:Hier ook een van crockpot, ben er erg tevreden over! Heb een 5,7 liter geloof ik, kan wel voor 6 personen maar denk toch dat ik dan nog een slag groter zou nemen.
Vitas schreef:SaskiaB schreef:Hier ook een van crockpot, ben er erg tevreden over! Heb een 5,7 liter geloof ik, kan wel voor 6 personen maar denk toch dat ik dan nog een slag groter zou nemen.
Voor 6 personen zou sporadisch zijn. We zijn met 2 volwassenen en 2 kinderen. Het was meer als iemand blijft eten. Mss is 5,7 liter dan ook wel prima

cursebreaker schreef:Normaal zou ik apparaten niet aan laten als ik de deur uit moet maar zie online iedereen zeggen dat ze gewoon gaan werken en dat ding dan aanzetten.
. Brandgevaar (want daar gaat het meestal om bij onbeheerd achter laten) is toch veelal bij apparaten die draaiende onderdelen hebben. Als een slowcooker om wat voor reden gaat lekken qua stroom mag ik hopen dat je meterkast een knopje omzet. (en is je koelkast misschien ook meteen van de stroom af). 