Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Tenminste, dat is wat ik uit ervaringen met andere mensen gelezen heb.. Misschien even paar keer proberen?? Komt vast goed

KozieZ schreef:Let je wel op dat je cupcakebeslag maakt een geen biscuitbeslag? Gezien je nu steeds biscuitbeslag schrijft. Biscuit is echt heel erg droog als cupcake.
Wat bedoel je met bakmix? Zelfrijzend bakmeel?

en decoreren maar! De taart van 3 lagen was binnen 3 uurtjes helemaal weg!
Geen problemen met weggooien dus. KozieZ schreef:Zoiets bijvoorbeeld:
Ingrediënten:
◦125 gr. boter
◦125 gr. zelfrijzend bakmeel
◦125 gr. witte basterdsuiker
◦2 eieren
◦½ zakje vanillesuiker (1 hele is ook lekker)
◦2 à 3 eetlepels melk
Werkwijze:
◦Verwarm de oven voor op 180 á 200ºC
◦Doe alles behalve de melk in je keukenmachine of mixerkom
◦Laat mengen of mixen
◦Voeg tijdens het mengen/mixen de melk toe
◦Zet 12 papieren vormpjes in een standaard muffinpan
◦Verdeel het beslag over de vormpjes
◦Bak de cakejes in 15 á 20 minuten lichtbruin
Voor cupcakes gebruik je ander beslag dan voor cake, taarten of koekjes. Iedere soort gebak heeft zijn eigen soort beslag.