Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

trisca schreef:hij is erg lekker![]()
![]()
Vandaar ook de kleine stukjes. Snij stukjes met 2 max 3 mini kitkats aan de zijkant en dat kan je wel lekker op. De vulling valt ook goed in de smaak, maar volgende keer wel iets verzinnen dat de chocolade bovenop niet zo hard wordt. Nu mol ik de taart met aansnijden
Denk dan wel aan de houdbaarheid ivm de lactose

Samantha_, kan mijn niet voorstellen dat het door de jam komt, ik doe de jam er altijd zo op, gelijk op biscuit en er wordt helemaal niets zacht.
.
. Vind hem nog mooier worden en fijner werken dan gewone ganache. En hij smaakt heerlijk naar witte chocolade
. Heb de taart op het taartblik gezet (dat ik ondersteboven heb gedraaid). Zo heb ik de goede maat en een strakke lijn om langs af te "smeren". 
. Tadaaaaa, mega veel inspiratie bij de afbeeldingen
. 

Rinske schreef:Ahum, iedereen heeft pb.
Ik heb net de taart afgesmeerd met de blauwe candymelts, en dat werkt fijn!!!! WOW, wordt echt super strak. Vind hem nog mooier worden en fijner werken dan gewone ganache. En hij smaakt heerlijk naar witte chocolade
. Heb de taart op het taartblik gezet (dat ik ondersteboven heb gedraaid). Zo heb ik de goede maat en een strakke lijn om langs af te "smeren".

) en dat was met fondant. Nou keek ik even om het te bestellen maar nou kwam ik 2 soorten tegen... RegalIce rolfondant en FunCakes Rolfondant. Zit het verschil in de merken ofzo? Of zijn het echt 2 verschillende producten?
, vind ik althans) en smaakt ook naar chocola.