BrittKitt schreef:Ik moet zeggen dat ik bij heel veel van dit soort dingen behoorlijk schrik. Als ik kijk naar de gemiddelde 'zelfstandige' taartenbakker vind ik het belachelijk dat ze geld durven te vragen voor hun creaties. Dan ben ik zelfs beter en ik vind mezelf niet goed genoeg om echt geld te vragen
Maar volgens mij mag dit niet, of wel? Andere bedrijven/mensen/websites zo bespreken?
Jeetje wat erg inderdaad! Ik durf er ook geen geld voor te vragen! Eén keer taart gemaakt in opdracht maar die vond ik niet goed gelukt dus gewoon 17 euro gevraagd voor de ingrediënten en de schaal waar hij op stond..
Je zal dit maar krijgen..
Dit soort dingen gebeuren dus als mensen gaan zeggen dat ze dingen goed vinden alleen om aardig te zijn..



Ik zou een taart zo nieteens af durven leveren 


) gewoon witte chocolade gesmolten, en met een lepeltje 'druppeltjes' gemaakt op een snijplank met zilverpapier ingepakt. Dit even in de diepvriezer gezet en ondertussen melkchocolade smelten, en deze dan terug op de ondertussen harde witte chocolade gedruppeld met de achterkant van een lepeltje. Was wel een knoeiwerkje
)
Gebakjes oké, maar van dit soort taarten moet hij/zij afblijven, schandalig!
.. iemand ervaring?