
Worden dure taartjes, maar ach.
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly


Heb je de fuchsia van SK? Die heb ik ook, krijg je echt mooi felroze mee.
NieneWiep schreef:Oke.Heb je de fuchsia van SK? Die heb ik ook, krijg je echt mooi felroze mee.


Alleen zijn ze hier thuis niet zo fan van marsepein
NieneWiep schreef:Leuk! Het is handig om je marsepein 1/2 dagen van te voren te kleuren, het kleurt namelijk nog heel erg door als je het laat rusten, de kleur wordt er feller door.
Mocca schreef:Oké goede tip!
En moet ik het dan in de koelkast bewaren, of kan het ook gewoon in de kast? En inpakken in folie oid?

Het is erg machtig dus je hoeft geen grote stukken te snijden. 
Bij onze Ikea hadden ze inderdaad ook geen 12 cm, dus ik had ook de 20 cm gekocht, en de dag erna kwam ik bij de albert heijn porseleinen overschotels tegen, ongeveer 12 cm en 15 cm gok ik. En in die laatste twee heb ik twee cakejes gebakken


Als je bolletje te hoog wordt door de vulling, je kunt ook een laagje cake eruit snijden en in plaats van dat laagje cake de vulling doen.




Een bolletje is een stuk makkelijk te bekleden dan een ronde taart omdat je die hoek niet hebt. 
