EI-liefhebbers opgelet!

Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
karijn

Berichten: 5707
Geregistreerd: 05-09-05
Woonplaats: Made, zo'n dorp dat in elk land wel bestaat!

Re: EI-liefhebbers opgelet!

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-07 09:45

Lageveld: geen idee, stond zo in het recept van de Tip Culinair paar jaar geleden. Het zal wel helpen bij het stollingsproces van het ei. Het leuke van deze methode is dat als het eiwit dus gestold is, het eigeel zacht blijft. Het heeft dus eigenlijk gewoon wat weg van een gekookt ei.

blackpegasus

Berichten: 4819
Geregistreerd: 22-07-05
Woonplaats: delfgauw

Re: EI-liefhebbers opgelet!

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-07 22:39

ik een brasserie doen ze joppiesaus over je gebakken ei, maar of dat nou zo lekker is.....

HaileysComet
Berichten: 1219
Geregistreerd: 15-01-06

Re: EI-liefhebbers opgelet!

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-07 22:43

Joppiesaus is praktisch overal lekker op. Op een broodje ei heb ik het nog nooit geprobeerd.

Maar ik heb nu al twee keer gehad dat de Joppiesaus bedorven was... Bij twee verschillende snackbars. Je kunt zo'n fles niet lang bewaren en het moet in de koeling. Dus even geen Joppie meer voor mij.