Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Dani schreef:Ik ga een vegetarisch kerstdiner maken maar de één lust geen champignon en bietjes, de ander geen pompoen en ik geen aubergine.Het nagerecht wordt creme brulée maar verder ben ik nog niet.

chevax schreef:Lekker, crème brûlée. Maak je ‘m helemaal zelf? Ik vind het lekker, maar lastig te maken.


Het is mijn vloek. Ik kook graag en lust vrijwel alles en dan krijg ik van die klierderige eters.Dani schreef:Voor het ontbijt maak ik kaneelbroodjes (met croissantdeeg dus beetje valsspelen) of verse wafels. En misschien mini croque monsieurs erbij, dat idee jat ik van Lielle.
. Zelf heb ik vorig jaar zo zitten sloven op het familiekerstdiner dat ik er 90% zeker van ben dat het zorgen voor het kerstdiner het laatste zetje tot een 9 maanden durende depressie is geweest, en ik ben dan ook NIET blij dat ik iets moet doen. Dus dan doen we het maar zo makkelijk mogelijk...
Ik heb iig geen feestdagen kookstress
chevax schreef:Apple crumble, dat klinkt iig lekker. Heb je een (linkje naar) een recept?




Lughnassadh schreef:Schuur_ heb jij het recept van de mouse voor mij?
Schuur_ schreef:Lughnassadh schreef:Schuur_ heb jij het recept van de mouse voor mij?
Van de Lidl. Een beetje werk maar ik maak het altijd 1 of 2 dagen van te voren dus dan hoef ik tegen het eidne van de avond alleen maar de koelkast open te trekken en tadaaa!
https://recepten.lidl.nl/recept/choco-e ... -s-in-glas