Picanha met peper en zout bestrooien, bbq op 110 indirect. Picanha tot 48 kern (afhankelijk naar smaak) met vet naar boven op de bbq. Bbq hoog opstoken. Picanha terug met vetkant naar beneden totdat mooi goudbruin en knapperig. Telkens uit de vlammen houden
Pizzabodems:

Met dit als resultaat:

Focaccia, makkelijk en lekker!
https://nombelina.com/focaccia-met-roze ... i-en-kaas/
Buikspek:
http://bbqkings.nl/recipe/buikspek-bereiden-op-de-bbq/

heb eind van de ochtend een pb via Facebook gestuurd dat ik vrijdag een mail van Hornbach kreeg dat mijn bestelling hun distributie centrum verlaten had, maar dat de link voor de track and tracé van het vervoersbedrijf het nu nog steeds niet deed en ik graag wilde weten hoe het ervoor stond. Binnen 5 minuten had ik email dat ze het morgen komen bezorgen en vanavond een mail krijg met een tijdslot, maar ik heb nog geen mail
Geen idee hoe nu verder dus, beetje jammerr. Maar goed hij zal vast deze week komen ga ik vanuit


