Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja
Citaat:Ik heb het idee dat het vroeger veel meer de standaard was om avg te koken dan nu. Was er vroeger eigenlijk wel zoveel keus in de supermarkt als dat nu is?
Tango1979 schreef:Mijn moeder is echt een hele slechte kok Wij hadden dus geregeld aardappels met zwarte randjes en rooksmaakje.
Bij ons was het vooral AGV, ik herinner me vooral droge tartaartjes, met op zaterdagavond zelfgemaakte frietjes, die mijn vader in de schuur in de tuin bakte.
Toen ik wat ouder was, kwamen de wereldgerechten uit pak geregeld op tafel. En ovenschotels met aardappel anders, chicken tonight, lasagnettes (van die kleine krulpasta)
SusanH schreef:Wij hadden wel vaak avg. En ook wel echt dingen die ik goor vond. Rode kool met bloedworst bijvoorbeeld. Gekookte wortels met koolvisfilet. Of koolraap met zo'n maizenapapje. Tegenwoordig eten mijn ouders echt lekkere dingen. Maar vroeger waren ze nog niet zo creatief .