Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Lay_D schreef:@ pien,
Witvis naar keuze, in stukken snijden, door het losgeklopte ei halen en dan door je 'beslag'
Ik had 2 zakken knabbelspek vermalen in een keukenmachine, kruiden naar smaak erdoor ( ik had viskruiden er door gedaan). Daarna bakken in olie.
Hanneke137 schreef:Jaa wat leuk!! Wij doen dit ook altijd met ons gezin. Dus ik zal er zeker nog een keer wat opzetten. En ook super leuk om andere inspiratie op te doen. Want eerlijk, niks is zo moeilijk dan bedenken wat je gaat eten!
pien_2010 schreef:Dit dus is de reden dat ik hier ben. Het bedenken vind ik af en toe zoo lastig.
Met name maaltijden laag in de verzadigde vetten zijn voor mij interessant gezien erfelijkheid met te hoge cholesterol.
Reden dat ik vooral vegetarische en veganistische recepten vooral volg. Gevogelte is ook ok nog en eet ik soms.