Femke_Tweety schreef:Autumnn schreef:Ham in een augurk rollen
Iets meer werk:
Ei koken en in rookvlees
Ham ín een augurk rollen lijkt mij anders best een hoop werk
Jij zegt wat ik net dacht

Ik dacht ook nog hoe dan?
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Chicken tonight met eventueel vlees opwarmen en erover et voila. 

Het is dus vrij compact gebleven, maar het was heel eetbaar! Niet heel erg zoet, maar wel echt heel lekker (na een paar happen, toen ik eraan gewend was
)
champignons bakken, eventueel wat knoflook, Bloemkoolrijst erbij en even meebakken. Ras el hanout kruiden er bij en wat crème fraiche en dat kan je dan even meebakken en klaar is Kees in 1 pan. Je kan er zelfs nog wat amandelen oid in doen.
Sheran schreef:[ [url=m/CFszDo.jpg]Afbeelding[/url] ]
![]()
Bakpoeder was overal uitverkocht, de goede bloem was overal uitverkocht, dadels waren overal uitverkocht... maar toch, totaal onverwacht, nog best iets geslaagds weten te maken!
Het zou officieel dit recept moeten zijn:
https://www.leukerecepten.nl/recepten/g ... anenbrood/
Maar ik heb de dadels vervangen door rozijnen, het bakpoeder weggelaten en de speltbloem vervangen door volkoren speltmeelHet is dus vrij compact gebleven, maar het was heel eetbaar! Niet heel erg zoet, maar wel echt heel lekker (na een paar happen, toen ik eraan gewend was
)
Nu liggen er 8 plakjes in de vriezer
iirrssjjee schreef:Je kan altijd soep maken! Gooi bouillon in een pan, gooi er groenten in die je wilt. Even koken en dan even pureren met een staafmixer!
Onze nieuwe go to bij te lui en de boullion die je over hebt kan je gewoon invriezen
Ik maak ze nu gewoon zonder, dat gaat ook best.