Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Het ziet er al zo onsmakelijk uit en als je weet wat het is wordt het er niet beter op
bigone schreef:Ianrowan2009 schreef:Ik ga de vraag toch stellen... wat is Balkenbrij?
https://www.balkenbrij.info/
Daarnaast is er ook nog bakbloedworst en bakleverworst.
Dank voor alle reacties, kon nog net mn thee binnen houden, heel komisch.Daphne__ schreef:Gek op balkenbrij en niet mega ver van Oldebroek af wonen: Dan moet je 24 Februari echt naar de sprokkelmarkt van boerderijmuseun de bovenstreek. Daar maken ze het ter plekke klaar op de oude manier, varken hangt eerst aan een ladder, super interessantEn je kunt het dan kopen.
ik was helaas nog te jong om dat bewust mee te maken. Ze deden daar ook aan "flappie". Mijn mama nog een jeugdtrauma aan over gehouden
Cinderella schreef:Dit gerecht zou zo in fear factor kunnen.
Slachtafval doordrenkt in bloed. En om het af te maken: op roggebrood.
neuh joh.
Boras schreef:Maggi op een gekookt ei?
eet ze het liefst zacht gekookt. Eiwit net gestold, eigeel heerlijk smeuiig. Maar eet ook af en toe een paar "half hardgekookte" eitjes gepeld, met een flinke scheut maggi en wat verse of gedroogde bieslook.
maar heb er wel enorme behoefte aan. Bloeddruk is eerder te laag dan te hoog..