Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja
leentje schreef:
Ik persoonlijk vind dat brood van ontdooien in de microgolf zo papperig wordt, en dat heb ik niet graag.
Fitzroy schreef:Ik zag net dat mijn 'vers gekochte' yoghurt van verleden week dus al een week over de datum is. Het smaakte nog goed overigens
Brood maak ik altijd bevroren klaar, het ontdooit vanzelf.
Honeybee schreef:Zo koop ik ook nooit geen schimmelkazen. Dat kan toch nooit goed zijn?![]()
Vanes schreef:Hmmmm ik dacht net even een paar toastjes te maken met roomkaas (die heb ik gisteren gekocht)
Maak ik het open is het gewoon groen pluisig (is houdbaar tot 19-1)
Elke schreef:Hoe zit dat trouwens bij jullije als jullie slagroom uit een spuitbus hebben? Bij ons blijft er altijd wel wat in die spuit-punt zitten, en dat gaat dus echt mega snel schimmelen, mijn vader haalt dan dat laagje weg en eet de overige slagroom dan gewoon op, maar hoe zit dat bij jullie?