Hahaha thanks, ik kan dat niet zien op mijn telefoon dat ie aanklikbaar is . Ik dacht al, huh, slang ? Hij is wel zeer gaaf zeg!
Firefly4
Berichten: 1164
Geregistreerd: 28-12-09
Geplaatst: 09-08-12 21:45
Ik heb het taartje met Fondant bekleed en heb 5 kleurtjes (blauw, geel, rood, zwart, bruin) en maakt hier bijna alle kleuren mee die ik wil (bruin kun je wel weer zelf maken, maar vond ik te lastig haha). Ik heb zelf met marsepein nog niet echt bekleed, want de mensen waarvoor ik 't maak vinden marsepein niet echt lekker. Meeste vinden ook fondant wat te zoet; maar je moet er van houden haha!
Ik ben nu ook helemaal in de bakplezier geslagen. Van weekend wil ik hamburgercupcakes gaan maken! Ben benieuwd.
En die slang... ik liet 'm aan mijn partner zien en die vond het een prachtig beest... toen hij zag dat het een taart was... kon hij zijn ogen niet geloven hahaha!!
Valina
Berichten: 2195
Geregistreerd: 02-05-05
Woonplaats: Etten-Leur
Geplaatst: 09-08-12 21:50
Rinske schreef:
Waarom zie ik die slang niet ?
Hahaha, zwangerschapsdementie! Ik had de link ook al een extra keer voor je genoemd.
Edit: ik zie nu dat het aan je mobiel lag.
DIVA2
Berichten: 1941
Geregistreerd: 10-11-07
Geplaatst: 09-08-12 22:50
Rinske schreef:
Crisco aan je handen doen ?
Had poedersuiker. Maar zette geen sode aan de dijk. Heb de emmer fondant in de koelkast en het gekleurde deel ook. Zal ook wel met de vochtigheid hier te maken hebben. Wonen op het water, deels tussen akkers in. Morgen bekleden, denk dat ik het maar heel vroeg doe. Dan is het nog niet zo warm. Heb voor de allereerste keer ook rekening gehouden met de vullingen. Allemaal houdbaar buiten de koelkast.
Ik had vandaag niet z'on last van veel te slappe fondant, eerder het omgekeerde, mijn paars was veel te droog en scheurde toen ik die Om de taart wilde doen
Ik zou de fondant trouwens uit de koelkast halen. Als je die morgen koud uit de koelkast pakt en in die vochtige omgeving brengt kan je er donder op zeggen dat het gaat zweten. En als je nog crisco te pakken kan krijgen dan zal dat ook zeker verschil maken, meer dan poedersuiker.
Alweer een nieuw topic, wat gaan we snel. Laatst nog een barbietaart gemaakt voor mijn nichtje. Maar dat wilde niet zo goed met het warme weer. De fondant plakte en scheurde enorm. Gelukkig maakte dat voor mijn nichtje niks uit, ze vond hem prachtig!
Die slang is echt bizar echt, hoe krijgen ze het voor elkaar...
Felinde
Berichten: 1178
Geregistreerd: 12-09-05
Woonplaats: Manchester
Geplaatst: 09-08-12 23:32
Hey!
Heb deze alweer een tijdje terug gemaakt, voor de bruiloft van een vriendin. Helaas was er tijdens de transport toch het een en ander mis gegaan, maar het smaakte er niet minder om
Nee, ik bewaar het niet in de koelkast!!!! Ik leg het er alleen in om iets(!!) af te koelen. Het was er dan ook alweer lang uit gisteren.
Taarten heb ik net bekleed en het ging prima. Fondant was niet klef. Gelukkig!!!!
Uitharden, dat kan toch in de oven? Heb gisteren stroken gemaakt, zit tylose door maar ze zijn nog niet hard genoeg. Hete lucht op ongeveer 50 graden of zit ik er nu helemaal naast?
Warboel
Berichten: 14926
Geregistreerd: 04-11-08
Woonplaats: Leiden
Geplaatst: 10-08-12 09:26
Wow, ik ben 2 dagen op trektocht bij bokker crazycactus en jullie openen stiekem een nieuw topic mijn cupcake en taart staan wel in de collage, leuk!
Wat een geweldige taarten komen er weer voorbij! Vind het stapeltaartje van pagina 1 echt heel cute. Morgen en overmorgen ga ik de schildpadtaart maken, ben zeer benieuwd. Jullie zien het wel
78 euro bij bouwhuis, 25 euro in de taartenwinkel, 20 euro voor tweedehandsspulletjes, en ik wil volgende week nog even naar de aveve gaan als het kan haha
@diva: in de oven versneld idd het uitdrogen. Wel ff in de gaten houden, want het kan wel eens kromtrekken met hetgeen waar het op ligt. Gewoon in de gaten houden dus.
IngridB
Berichten: 2376
Geregistreerd: 08-03-09
Woonplaats: Terheijden
Geplaatst: 10-08-12 14:52
Ben bezig met 1 van de taarten voor mijn vriend. Wordt een bustier (schrijf ik het goed????) taart, maar pffff wat een heerlijk weer om taarten te maken . Plakt aan alle kanten en......m'n tieten zijn gescheurd . Nou ja, daar verzin ik wel wat op . Nu ff pauze voordat ik het fondant door de kamer smijt en dan zo maar weer verder.
Het komt toch nog wel aardig goed. Eerste keer een vierkante taart bekleed wat ook best meeviel (scheurde veel minder dan met een ronde taart ) en hij wordt wel euh.....sexy
TinkerTom
Berichten: 4032
Geregistreerd: 08-07-06
Woonplaats: Fijnaart
Geplaatst: 10-08-12 15:57
auw!! tieten gescheurd!
Jullie moeten het doen met een foon foto... Wilde net de camera pakken...maar hubbie heeft hem meegepikt vandaag....
Tom & Jerry taart , 2 lagen aardbeien mousse en 1 laag slagroom, afgesmeerd met witte choco genache
Rinske
Berichten: 25110
Geregistreerd: 16-04-02
Woonplaats: Loon op Zand
Geplaatst: 10-08-12 15:58
Ghehehehe voor wie zou je die nou gemaakt hebben ?