- 1 spitskool
- 250 gr. gehakt
- blikje mais
- 500 gr. aardappelschijfjes
- paar plakjes kaas
- 250 ml. creme fraiche
- 1 ei
- knoflook (1 of 2 teentjes)
- italiaanse kruiden
- peper/zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Kook de aardappelschijfjes en de kool tot ze gaar zijn. Rul het gehakt in een pan, gooi de mais erbij. Gooi de gekookte kool in een ovenschaal, gehaktmengsel erbovenop en daarop de aardappelschijfjes. Mix de creme fraiche met het ei in een schaaltje, voeg peper en zout en italiaanse kruiden toe naar smaak. Leg een paar plakjes kaas op de aardappelschijfjes en gooi daar het creme fraiche mengsel overheen. 25 minuten in de oven op 220 graden.

Voor variatie:
Vervang het gehakt voor spekjes en champignons, ook erg lekker!