_Tara_ schreef:@ Mjay: Vind je dat niet juist belangrijk, dat je weet wat je eet? Dat je weet wat je in je lichaam stopt? Ik wil dat wel graag weten altijd.
Zelfde als melk bv dat dat toch echt uit een koe komt en niet uit een fabriek.
(Ik ben Mjay niet maar reageer toch even op je post.
)
Ik weet wat ik in mijn lichaam stop, en weet over het algemeen ook wel waar het vandaan komt. Oké, ik weet niet wat de E-nummers zijn, maar over het algemeen heb ik een aardig helder beeld of een product gezond of ongezond is en wat erin zit. Zoals rookworst bijvoorbeeld, weinig worst aan, maar wel heel erg lekker bij de hutspot. Voor mij dus geen reden om het te laten staan!
Alleen leverworst eet ik niet, vind het echt heel lekker maar ik wil geen orgaanvlees eten. Ik kwam er echter na jaren pas achter dat het daadwerkelijk van lever wordt gemaakt. Dacht altijd dat het in de categorie negerzoenen en jodenkoeken viel, gewoon een maffe naam voor een lekker plakje worst.
Daarna werd ik ook wel wat alerter trouwens.