Je kunt alles wat je lekker vind op een pannenkoek stoppen. Voor inspratie zou je ook eens de menukaart van een pannekoekenrestaurant kunnen bestuderen (zie internet )
Zelf vindt ik een pannenkoek met stroop, kristalsuiker dan oprollen en nog wat poedersuiker erover erg lekker. Maar ja het is wel heel veel suiker
Verder is toch wel de top favoriet bij mij een pannenkoek met perzik. Mag zowel echte als halve uit blik zijn. Beetje poedersuiker erbij en eten maar jummie
In een pannenkoekenrestaurant bestel ik eigenlijk altijd hartig. Met kaas en dan vaak champignong, tomaat, paprika of iets dergelijks erbij.
skyline
Berichten: 2643
Geregistreerd: 19-04-08
Woonplaats: Almere
Geplaatst: 14-06-10 18:57
Slagroom of Caramelsaus
KiekKiek
Berichten: 740
Geregistreerd: 07-12-05
Woonplaats: NH
Geplaatst: 14-06-10 19:29
Appel meebakken en later een beetje (warme) aardbeienjam erover.
Lillian__
Berichten: 3287
Geregistreerd: 21-02-08
Woonplaats: Apeldoorn
Geplaatst: 14-06-10 19:39
haha sommige mensen doen de zelfde etenswaren die ik alleen op pizza doe Perzik, annanas, banaan, appel, ijs, slagroom, kaneel, appels, peer, warme kersen, chocopasta, honing, stroop, poedersuiker en jam
Ook lekker is suiker en citroen.. Pannenkoek bestrooien met suiker en dan van echte citroen of evt limoen sap overheen doen
hrokur
Berichten: 865
Geregistreerd: 01-03-07
Woonplaats: Noord-Brabant
Geplaatst: 14-06-10 20:05
KAAS
MaritBR
Berichten: 377
Geregistreerd: 23-09-08
Geplaatst: 14-06-10 20:08
Mijn vriendin en ik waren in een melige bui. We hadden pannenkoek met slagroom en hagelslag. en ik moet zeggen, het was wel lekker
gonnyvdz
Berichten: 1455
Geregistreerd: 08-03-09
Geplaatst: 14-06-10 21:03
warm : spek of kaas der op met daar weer over stroop en poedersuiker koud : aardbijenjam
moonvw
Berichten: 711
Geregistreerd: 22-06-09
Geplaatst: 14-06-10 23:13
Colorado schreef:
Valt wel mee denk ik, als je zoveel vla doet dat het dik wordt, valt er meer naast wanneer je het gaat eten dan dat er in je mond terecht komt
Die vla kun je ook vervangen dor banketbakkersoom. Ooit als examen een pannekoeken taart moeten maken met allerlei vullingen. Bommetje in de maag maar zo lekker.
Ook lekker door beslag klein gesneden appel en rozijnen geweld in een likeur en iets kaneel. Dat noemen ze bij ons dan drie in de pan beslag. Waarom omdat je mini pannekoekjes ervan maakt en daarvan passen er drie tergelijke tijd in de pan. Lekker met bolletje ijs en slagroom.
Kaas spek vind ik ook lekker maar de kaas is bij mij echt als vulling mee gebakken. Als een tostie als het ware.
Ik heb een tijdje in een pannenkoekenrestaurant gewerkt, heerlijk, heb er goed leren bakken! Ben fan van spek-kaas, kaas-appel, spek-kaas-ui-champignon, boerenmetworst, kersen, nouja, eigenlijk heel veel!
bruine basterdsuiker, kaneel, spek en een beetje stroop
Kieffer
Berichten: 5981
Geregistreerd: 26-10-04
Woonplaats: Vlaardingen
Geplaatst: 18-06-10 16:54
Pannenkoek bakken met spek er in, vervolgens een stuk zachter geitenkaas (zo'n schijf) er op laten smelten en dan warme honing er over. Het klinkt wat bijzonder maar man, zó heerlijk! Echt super
corientjuhh
Berichten: 9820
Geregistreerd: 19-11-07
Woonplaats: In een hunebed
Geplaatst: 18-06-10 16:56
kaas ontbijtspek (eerst in pan tot het verschrompeld is en dan beslag erover kan ook gewoon los op zo'n kant en klare) vla appelmoes kaneel appel
Roomsch
Berichten: 158
Geregistreerd: 12-04-09
Geplaatst: 20-06-10 13:21
Voor een pannekoek met appel, rozijnen en poedersuiker mag je me snachts wakker maken!
anneo3o
Berichten: 227
Geregistreerd: 01-01-10
Woonplaats: Gelderland
Geplaatst: 21-06-10 11:18
POEDERSUIKER
Hvelreki
Berichten: 5467
Geregistreerd: 27-01-07
Geplaatst: 28-06-10 17:41
Wij eten hier eigenlijk bijna alleen maar zoete pannenkoeken. Daarbij eet ik: suiker (bloemsuiker/witte/bruine/...), ijs, ijs & chocoladesaus, choco, slagroom, ...
Hartige pannenkoeken vind ik 1 echt heel lekker, maar ik weet de benaming niet meer. In elk geval: een pannenkoek met bechamelsaus en kaas, met kleine stukjes hesp erin. Heerlijk vind ik dat Maar het is wel erg zwaar.
ik had laatst op kijkduin voor t eerst niet m'n standaard restaurant pannenkoek maar iets nieuws (voor mij dan): zoete pannenkoek met spek en appel + stroop maar die was onverwachts heel erg lekker!