
De tomatensaus en salade zijn idd hard nodig om de hoeveelheid groenten op te krikken, die vitamientjes zijn niet onbelangrijk. En de combi van saus met roulade is ook wel heel erg lekker hoor. Pasta oid er bij vonden wij ook niet nodig, hebben we wel nog even over getwijfeld, maar de rol is zo stevig van zichzelf, dat er verder niks bij hoeft.
Met een kleine oven kun je zoiets (bijna) niet maken, dan wordt de omelet te klein en waarschijnlijk aan de buietenkant te droog en aan de binnenkant nog vrij vochtig. Nou ja, eenmaal in je maag zie je er toch niks meer van

Zijn we in ons verslagje toch nog wat vergeten en wijzigen gaat niet meer:
De Gruyèrekaas smelt prima, maar voegt qua smaak eigenlijk weinig toe. Bij een volgende poging, die er vast nog wel eens komt, zouden we dus gaan voor een combi van een smeltkaas en een pittigere kaas.
En platte peterselie was er niet meer bij de super, dus had Gwen maar gewone peterselie meegenomen, ook lekker.