het 'ijs' werkt hier ook ernstig op de lachspieren geloof ik
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
het 'ijs' werkt hier ook ernstig op de lachspieren geloof ik

voor Gwen... 

Heb de stoofschotel zaterdag gemaakt. Wel met een paar persoonlijke aanpassingen, ik maak het gerecht zo nu en dan en elke keer veranderd er wel weer wat. Ik heb de witte bonen en kool eruit gelaten, dat is mijn te heftig (bovendien vind ik witte kool vies). Ik heb runderlappen gebruikt en heb de aardappelen zeker 3 kwartier mee laten pruttelen. Het kookt niet zo hard, dus een kwartiertje is echt te kort. Naast de liter kippenbouillon heb ik nog 400 ml rode wijn toegevoegd. Voor extra smaak en je vlees wordt er altijd zo smeuiig van.
ik heb je cijfer verwerkt in de openingspost.
Hier een slotje.