Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird
Manonx schreef:dit klinkt erg lekker,
ik vind het de laatste tijd leuk om dingen te koken, dus kan dit ook wel proberen
. Dani62 schreef:Jammm, water loop me in de mond ...Manonx schreef:dit klinkt erg lekker,
ik vind het de laatste tijd leuk om dingen te koken, dus kan dit ook wel proberen
Ja maar, chocolasagne moet je niet koken![]()
.



corinne1981 schreef:Afgelopen weekend hebben we mogen smullen van de chocoladelasagne, hij was erg lekker!
Goed gedaan!
groetjes Corinne.
.


_Sigrid_ schreef:@TS:
Dan heb jij vast gegeten bij Restaurant Lavendel in Gouda. Ik heb daar vier jaar gewerkt en we hebben het daar al vanaf het begin op de kaart staan. Toen we het dessert er een keer af hadden gehaald kregen we meteen verontwaardigde reacties, haha.
Heb ze zelf ook veel mogen eten en één keer ook maken. Superlekker toetje inderdaad! En die mousse is hemels.


NieneWiep schreef:Au bain marie (in bad met marie) is een manier van chocola smelten. Je zet een pan met een laagje water erin op het vuur en daarin hang je een schaaltje/pannetje waar de chocola in zit. De pan/schaal mag het water niet raken en het water mag ook niet koken.