Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
dynamiek schreef:Antheman schreef:Chili sin carne, op basis van kapucijners, die vind ik lekkerder dan bruine bonen.
Dat doe ik ook regelmatig met kapucijners, is veel lekkerder.
Vannavond eet ik een kliekje op, scheelt me weer koken
Cyrilletje schreef:Ik ook!
Maar als het wat warmer weer is eten we het ook graag als avondeten. Lekker makkelijk en licht.
Breghje schreef:Excuus!!! Het is tortilla ála ANTHEMAN!!
Hier is de post waar ik het recept vandaan haalde:
Dat is hartstikke makkelijk!
Je doet wat aardappelschijfjes in de pan, mooi verdelen. Je kopt wat eieren los, evt met heel klein beetje melk. Als je kruiden of zout/peper lekker vind, doe je die er ook in.
Dan giet je het eimengsel over de aardappels heen. Deksel op de pan en circa 25 minuten zachtjes gaar laten worden. Je ziet vanzelf wanneer het klaar is, dan is het gestold nl.
Als dit gelukt is, kun je de volgende keer champignonnen, ham , tomaten of nt wat je in huis hebt, erdoor gooien.
Ik heb 8 eieren gebruikt, scheutje melk, en dat over de bodem van aardappelschijfjes gegoten. Dan over de hele tortilla tomaatschijfjes, en over 3/4 champignons omdat blaag die niet lust. Eerst het gas helemaal laag gezet, maar dat werkte niet echt, daarna iets hoger (nog niet middel) en dat ging beter. Was zeer zeker voor herhaling vatbaar, volgende keer meer kruiden erin, wat vleesjes oid, heerlijk!
Paula schreef:Breghje schreef:Excuus!!! Het is tortilla ála ANTHEMAN!!
Hier is de post waar ik het recept vandaan haalde:
Dat is hartstikke makkelijk!
Je doet wat aardappelschijfjes in de pan, mooi verdelen. Je kopt wat eieren los, evt met heel klein beetje melk. Als je kruiden of zout/peper lekker vind, doe je die er ook in.
Dan giet je het eimengsel over de aardappels heen. Deksel op de pan en circa 25 minuten zachtjes gaar laten worden. Je ziet vanzelf wanneer het klaar is, dan is het gestold nl.
Als dit gelukt is, kun je de volgende keer champignonnen, ham , tomaten of nt wat je in huis hebt, erdoor gooien.
Ik heb 8 eieren gebruikt, scheutje melk, en dat over de bodem van aardappelschijfjes gegoten. Dan over de hele tortilla tomaatschijfjes, en over 3/4 champignons omdat blaag die niet lust. Eerst het gas helemaal laag gezet, maar dat werkte niet echt, daarna iets hoger (nog niet middel) en dat ging beter. Was zeer zeker voor herhaling vatbaar, volgende keer meer kruiden erin, wat vleesjes oid, heerlijk!
Dit klinkt heerlijk, zijn de aardappelschijfjes van te voren gekookt of gewoon zo in de pan gemikt?