F_Orumster schreef:Mrijn... vind ik de MIMs gewoon niet lekker, of doe ik het ook grandioos vies maken?
(Al was ik de bakpoeder vergeten dus de structuur was anders). Had de eerste keer exact recept opgevolgd alleen ipv lijnzaad blanc sesamzaad gebruikt. Vandaag ipv zoetstof en kaneel bruscettakruiden gebruikt en geroosterd zwart sesamzaad. Ik vind het niet lekker... Is hte ook logisch gezien mijn bereidingswijze of zal het mijn ding niet blijven?
Mijn salade was wel heel lekker.
Wat vrumd. Niets zo persoolijk als smaak natuurlijk, maar ik kan me niet voorstellen dat dat baksel niet voor iedereen lekker te makne is. Maal je het zaad wel tot meel? En ruikt het neutraal? Ik had eerst oud lijnzaad an dat wordt vies en ranzig. Vers lijnzaad ruit fris, niet naar oud vet. Ik heb vanmiddag een variant gemaakt met sinaasappelessence, kaneel, vanille en gemberpoeder, HEERLIJK! Ik heb gister een MIM met bruscetta en zout gemaakt voor mijn zusje en die vond het ook lekker.