Heb morgen een bestelling voor een Choco cake.
M'n taart is een spongecake geworden inplaats van een biscuit dus ik was net met de botercreme bezig en ik trek m'n hele taart aan gort

Wie heeft er een tip? Dat ie goed en heel blijft?
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
(verdien hier goed)
En verder maken we iedere dag een aantal taarten en cupcakes, dus inspiratie daarvoor is altijd welkom! Ik zal eens kijken naar die recepten.
Die doen we alleen op bestelling. Hoe we dat gaan doen als we een bestelling binnen krijgen is nog afwachten. Heb tegen de eigenaresse al gezegd dat ik dan véél specifieke materialen nodig heb (hoe kun je mooie taarten maken als je niet eens een uisteker heb
), maar ze is een beetje eigenwijs. Maar als ik de materialen niet heb, ga ik het niet maken. Dan wordt het een zooitje 
Maar goed, dat zien we wel als er iets wordt aangevraagd.
ga ik denk ik van de week mee beginnen want ik zag dat je die het beste een nachtje kan laten staan.
