Ik vind zelf broodjes aan een stok boven het vuur bakken zo lekker
Heb je al bizarre/bijzondere dingen gegeten in het buitenland?
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Ik maak vaak (cup)cakes met allerlei variaties; met appel en kaneel, met peer en amandel, met fruit uit de diepvries door het beslag en een enkele keer doe ik er een topping op.
Alleen de topping was teveel, de volgende keer doe ik de hoeveelheden daarvoor door de helft. En de baktijd was bij mij toch wel iets langer, ik denk dat de taart er zeker een uur in heeft gestaan maar dat verschilt natuurlijk per oven.
Ik ben nog hard aan het nadenken wat ik zal gaan bakken. Suggesties zijn welkom!
En ook beperkte ruimte en materialen..
http://levenomteeten.nl/2014/12/24/taar ... ert-heijn/
Had van allerlei warme gerechten gemaakt, maar ook het toetje.
Heb ananasbavarois en een toetje van mascarpone, slagroom, lange vingers en kersenvlaaivulling gemaakt. Was echt heerlijk! Verder de afgelopen tijd nog monchoutaart en maltezercake gemaakt. En straks brownies met cookie dough om morgen met vriendinnen op te eten.
nu als een speer de taart af maken hahaha